Padažai / sirupai / skonių lašai
Becukris sirupas- tai toks sirupas, kuriame vietoj cukraus yra dirbtinių saldiklių, pavyzdžiui, sukralozės arba aspartamo. Sirupas be cukraus yra įvairių skonių, pavyzdžiui, šokolado, braškių ir vanilės. Juo galite paskaninti blynus, vaflius ir ledus arba pasaldinti kavą ir arbatą.
Kas yra becukris sirupas?
Nors becukris sirupas neturi tiek pat kalorijų kaip įprastas sirupas, svarbu prisiminti, kad jame vis tiek yra dirbtinių saldiklių kalorijų. Dėl šios priežasties jo nereikėtų vartoti dideliais kiekiais. Vis dėlto geriausi paprasti sirupai be cukraus dažnai turi nulį kalorijų ir gali būti naudingi cukriniu diabetu sergantiems ir savo svorį prižiūrintiems žmonėms.
Paprastųjų sirupų skirtumai
Jei mėgstate saldinti kavą ar arbatą, tikriausiai esate susipažinę su daugiau nei vienos rūšies sirupais. Nors visi sirupai suteikia gėrimui saldumo, tarp jų yra keletas svarbių skirtumų. Paprastąjį sirupą galite pasigaminti ištirpindami cukrų vandenyje, taip sukurdami paprasčiausią sirupo rūšį.
Įdomu, kas yra natūrali kvapioji medžiaga, kai kalbama apie paprastus sirupus? Natūralios kvapiosios medžiagos gaunamos iš tikrų vaisių ar kitų natūralių kvapiųjų medžiagų ir dažnai yra intensyvesnio skonio nei paprastasis sirupas. Kita vertus, becukris sirupas vietoj cukraus naudojama dirbtiniai saldikliai ir tai gali būti geras pasirinkimas, jei stengiatės sumažinti suvartojamo cukraus kiekį.
Kokia becukrio sirupo nauda?
Becukris sirupas yra patrauklus pasirinkimas dėl kelių veiksnių:
Mažiau kalorijų – bene svarbiausias privalumas, nes tai pagrindinė priežastis, dėl kurios žmonės naudoja cukraus pakaitalus. Pavyzdžiui, valgomasis šaukštas sirupo turi apie šešiasdešimt kalorijų, o toks pat kiekis aspartamo – tik keturias kalorijas.
Be cukiniai sirupai – kaip rodo pavadinimas, sirupe be cukraus nėra cukraus. Dėl šios priežasties tai geras pasirinkimas žmonėms, siekiantiems sumažinti suvartojamo cukraus kiekį, ir gera cukraus alternatyva diabetu sergantiems žmonėms.
Galima įsigyti įvairių skonių becukris sirupas produktų, nes jų yra įvairių skonių, įskaitant šokolado, braškių ir vanilės. Naudodami sirupą be cukraus galite mėgautis mėgstamais aromatizuotais gėrimais be viso cukraus.
Galima naudoti daugelyje skirtingų receptų – sirupą be cukraus galite naudoti įvairiuose receptuose, tiek saldžiuose, tiek pikantiškuose. Pavyzdžiui, juo galite pasaldinti kavą ar arbatą, paskaninti blynus ar vaflius arba pagardinti kepinius.
Išvada
Becukris sirupas puikiai tinka tiek saldiems, tiek pikantiškiems receptams. Juo galima pagardinti maisto produktus arba dėti į gėrimus, pavyzdžiui, kokteilius, kokteilius ir pieno kokteilius. Becukrius sirupus taip pat gali naudoti skanėstams, pavyzdžiui, pyragams ir sausainiams, gaminti – geriausia sirupo be cukraus rūšis priklauso nuo jūsų poreikių ir pageidavimų!